Partners

Hier een selectie van partners waar KindPlanner mee samenwerkt.

Kindplanner-software voor kinderopvangorganisaties werkt samen met alle belangrijke tools
Kindplanner kinderopvangplatform integreert met Twinfield voor naadloos debiteuren- en factuurbeheer

Koppeling Twinfield

Met Twinfield is een directe, gecertificeerde koppeling (via webservices) beschikbaar zodat uw informatie omtrent debiteuren en facturen altijd actueel in Twinfield staat. De koppeling is gecertificeerd door Twinfield.

Kindplanner software integratie met Exact zorgt voor kinderopvang debiteuren & factuurbeheer

Koppeling Exact Globe/ Online

De integratie die KindPlanner heeft gerealiseerd betekent dat voor de producten Exact Globe en Exact Online de debiteur- en factuurgegevens worden overgenomen of bijgewerkt. Naar keuze kunnen de incassobestanden volledig automatisch in KindPlanner worden aangemaakt of in uw Exact omgeving.

Kindplanner personeelsplanning software koppelt met administratieve oplossing AFAS

Koppeling AFAS

De gecertificeerde koppeling van KindPlanner met AFAS betekent dat zowel de debiteur- en factuurgegevens als de loonadministratie aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Naast de financiële koppeling zorgt dit dus voor een naadloze aansluiting met de urenadministratie in KindPlanner Personeel.

Integratie met CM Sign zorgt voor zorgeloos digitaal ondertekenen op Kindplanner kinderopvangplatform

Zorgeloos digitaal ondertekenen

CM Sign zorgt ervoor dat ouders of verzorgers vanaf ieder device het contract kunnen ondertekenen. Meerdere ondertekenaars is geen probleem, zodat u altijd zeker weet dat beide ouders of verzorgers getekend hebben. Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk hier.

Payt - Debiteurenbeheerpartner op Kindplanner Software

Inzicht in debiteurenbeheer

Om je in het proces na een verzonden factuur in KindPlanner te ondersteunen, zijn we een samenwerking met Payt aangegaan. Payt structureert het debiteurenproces met behoud van persoonlijk contact. Gekoppeld aan de vertrouwde omgeving van KindPlanner zien ouders direct op het ouderportaal welke facturen betaald zijn. Alle communicatie rond een factuur vind je op één plek. Kijk voor meer informatie op de website van Payt.

Nmbrs - salarisadministratie sluit naadloos aan op de module kinderopvang Personeel

Koppeling Nmbrs

Vanuit KindPlanner Personeel is een geïntegreerde koppeling ontwikkeld waardoor de loonadministratie in Nmbrs naadloos wordt aangesloten op de urenadministratie in KindPlanner.

Loket helpt kinderopvangorganisaties met salarisadministratie via Kindplanner integratie

Koppeling Loket

Vanuit KindPlanner Personeel is een geïntegreerde koppeling ontwikkeld waardoor de loonadministratie in Loket.nl naadloos wordt aangesloten op de urenadministratie in KindPlanner.

Middels Loket.nl is het mogelijk om alle zaken omtrent HRM en salaris op één plek te beheren.

Kindplanner zorgt voor Naadloos salarisbeheer & HRM via Visma | Raet-integratie

Koppeling Visma Raet

Vanuit KindPlanner Personeel is een koppeling met Visma | Raet mogelijk. Zo wordt de loonadministratie aangesloten op de urenadministratie.

Imuis-integratie op Kindplanner-platform zorgt voor eenvoudig beheer van debiteuren- en factuurgegevens van kinderopvang

Koppeling Muis

In iMuis worden debiteur- en factuurgegevens overgenomen uit KindPlanner.

Aanwezigheidsbeheer kinderopvang binnen Kindplanner-platform via Easy Secure-integratie

Aanwezigheids- en toegangscontrole

Automatiseer en geef contactloos toegang tot de kinderopvang en creëer de ultieme guestjourney voor ouders, opa’s/ oma’s en de oppas en weet wie er aanwezig zijn en welke uren het personeel gewerkt heeft.